top of page
AB7I0866_wooden_beams.jpg

The "Yellowstone" Basement

1/10

With a view looking over the Vickery Creek Falls, this breathtaking basement in Roswell Mill feels like you're in a high-end lodge. The "Yellowstone Basement" is inspired by the homeowner, an architect. His vision was to create a rustic, relaxing retreat to get away from the grind of "city life". A major focal point of this home design is the magnificent coffered ceiling. 8x10 and 6x8 reclaimed rough sawn oak beams span the entire length of the room. Each coffer has inlaid brown mixed oak paneling. The same paneling is repeated on a wall in the sitting room as well. 

 

We want to give a special thanks to Scott and the entire team at Ranney Blair for their expert design and installation. 

Project Information

NAME | Basement Renovation

LOCATION Roswell Mill, Georgia

DESIGNER | Ranney Blair

BUILDER | Ranney Blair

PRODUCT(S)

Rough Sawn Oak Beams

Brown Oak Paneling

bottom of page